Bio Colostrum - Az Anti-Aging vitaminja

Miért pont a Bio Colostrum?

Tudtad, hogy a táplálék kiegészítők nagy százalékánál a hatóanyag fel se szívódik? A Colostrum egy különleges élelmiszer és egy gigantikus komplex mely garantált felszívódású, a kapszula speciális burkolatának köszönhetően kifejezetten vékonybélből szívódik fel, ezáltal egyből vérkeringésbe jut és hasznosul! Több mint 500 komponensből és hatóanyagból áll. A colostrum különlegessége az egyedülálló tápanyagtartalma, vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, immunglobulinok, antioxidánsok és természetes növekedési faktorok, melyek ideálisan illeszkednek egymáshoz. Ahhoz, hogy garantálhassuk a természet legjavát, az Age Attraction előállította azt a Bio-Colostrumot, amely megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

Hogy miért gyárt egy Anti-Aging szakértő csapat étrend kiegészítőt? Egészen egyszerű a válasz. Mert a szervezet működése, a bőr szépsége akkor optimális, ha a folyamataihoz nélkülözhetetlen tápanyag, vitamin, ásványi anyag megfelelő mennyiségben mindig rendelkezésre áll. A táplálék kiegészítők piacán sajnos elvétve található csak olyan készítmény, ami valóban értékes, és főleg azonnal hasznosuló anyagokkal látja el a szervezetet. Akár a bőr szépségére, az immunrendszer erősítésére, akár azért, hogy serkentsük zsírégetést, vagy a jó közérzetet növeljük, a Colostrum termékek egy életerő csomagot nyújtanak, melyet már a legrövidebb időn belül érezni lehet.

BIO Colostrum – egy újra felfedezett csodaszer?

A Colostrumot gyakran, mint egy újra felfedezett csodaszer tartanak számon. Ugyan mi is ezt valljuk, de azt fontos megjegyezni, hogy legtöbb termék sajnos nem hozza a beígért eredményt, ugyanis eleve rossz minőségű alapanyagot használnak, vagy helytelenül kerülnek feldolgozásra. A Colostrum egy védett fogalom. Figyelni kell erre!!! A Colostrum, melyet előtejnek is hívnak, egyike a természetben megtalálható legősibb és legkülönlegesebb élelmiszereknek. Egyidős az anyasággal, hiszen a Colostrum nem más, mint az emlősök első teje az újszülött számára annak első életóráiban. Az összetevők ilyen magas koncentrációban egyetlen más természetes anyagban sem találhatóak meg. A Colostrum egyedülálló, hiszen vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, esszenciális én nem esszenciális aminósavak, természetes immun és növekedési faktorok sokszínűségét magas koncentrációját tartalmazza. Ennek köszönhetően a Colostrum más, mint az összes többi laborban összeállított multivitamin és ásványi anyag termék.

Bio Colostrum – az ideális élelmiszer & étrendkiegészítő

A Colostrum egy igazi áldás a szervezet számára a maga hihetetlen és bonyolult összetevőinek köszönhetően. Különösen a beleink hálásak ezért a természetes támogatásért és ez gyorsan tükröződni fog bőrünk állapotán is. A Colostrumot a tehenek fölös kolosztrumából állítják elő. A tehenek ezen előteje az embereknél is megmutatja annak különleges hatását. Ez elsősorban azoknak az aminosavaknak köszönhető, melyek a teheneknél és az embereknél nem különbözőek, és így az emberi szervezetben optimálisan kifejthetik hatásukat.

A minőség iránti elkötelezettségünk - a legjobbat természetből

Ahhoz, hogy garantálhassuk a természet legjavát, olyan BIO-Colostrumot kínálunk, amely megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak. Szabadalmaztatott eljárás, a fagyasztva szárítás A szabadalmaztatott hideg előállítási folyamat során az összes bioaktív összetevő 100%-ban megmarad. Ez a hagyományos módszerekkel aligha lehetséges. Ez a speciális eljárás mintegy a biotechnológiai gyártásfolyamatok elutasítására lett kifejlesztve, az alkotóelemek védelme érdekében, hogy azok megtartsák bioaktivitásukat. Még az olyan érzékeny összetevők is védve vannak ez által, mint az enzimek. Nyersanyagok csak az első és a második fejésből Az első és második fejés ún. "kolosztrális teje" különösen gazdag a védekezést erősítő vitál testekben, hiszen ezek természetesen fontosak az újszülött számára. Nyersanyagok minősített biogazdaságokból: Mi a Colostrumot kizárólag németetországi és ausztriai, minősített és ellenőrzött biogazdálkodásokból szerezzük be. Ez a minősítés garantálja a BIO minőség valódiságát. A végeredmény egy hatalmas hatóanyag komplex, szabad, élő, alacsony molekulasúlyú tápanyagokból (immunglobulinok, növekedési faktorok, fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok).

Bio Colostrum 60%
BIO Colostrum – a természet erejével az erős immunrendszerért

A Colostrum tisztán természetes anyag, támogatja az immunrendszerünket és a védekező képességünket. A fontos tápanyagok magas koncentrációi a test számos fontos építőkövében megtalálhatóak, hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez, a vitalitáshoz és a jó közérzethez.

BIO Colostrum – a természet legjava a hetékony Anti-Aging-ért
Bio Colostrum 60%

A Colostrum hatékony összetevői támogatják a kollagén termelést és a bőrfeszesítést. A Colostrumban megtalálható növekedési faktorok támogatják a sérült bőrszövet helyreállítását. A Colostrum segíti a bőr savas védőrétegének szabályályozását, és segít beállítani a bőr mikroflóra egyensúlyát. Segít, hogy a bőr üde és fiatalos maradjon.

BIO Colostrum – vitalitás és jó közérzet a test számára

A Colostrum értékes összetevői bejutnak az anyagcserébe és a hormonháztartásba, ezáltal a haj, bőr, körmök számára különösen értékes összetevőket eljuttatva, valamint támogatva a sejtek védekező funkcióját. A Colostrum támogatja a bőr megjelenését - több vitalitást, fényt és ragyogást biztosítva.

Bio Colostrum – Teljesítmény és energia a mindennapi életben és a versenysportban

A Colostrumban található növekedési faktorok hozzásegíthetik a sportolókat teljesítményük növeléséhez és a nagyobb teherbíráshoz, támogatják a glükóz izomsejtekbe való gyorsított bejutását és az izomnövekedést, csökkenthetik az izomfájdalmat és az izmok öregedését.